Стена на благодарността

Благодарност към нашите спомоществователи

Живеем в тежко време - време на криза  и децата ни са тези, които са най-уязвими и раними. Бъдещето е пред тях, но настоящето е изпълнено със страх, несигурност, озлобление… Как да им помогнем? Нали ТЕ, нашите деца, заслужават най-доброто: у дома, в училище, на детската площадка… Затова, едва ли ще се намери някой, който да оспори огромното възпитателно въздействие на околната среда върху децата.

Сградата и дворът на нашето училище са твърде стари, поддръжката и ремонтът изискват много средства, а както знаем, общината трудно отделя пари за тези дейности. Коментарите могат да бъдат много и най-различни, но единствено направеното и действията заслужават внимание.

Въпреки трудното време, винаги са се намирали хора, които да отделят средства, време и труд, за да ги дарят от сърце и безусловно. През учебната 2010/2011 година, дарителите на 107. ОУ „Хан Крум“  се увеличиха и ние не можем да подминем този факт, без да им благодарим.

Затова, изказваме най-гореща благодарност на:

Цветомир Стефанов Найденов, който дари общо 6700 лв. /5000лв. за ремонт на сервизни помещения и 1700лв. за участието на наши ученици в математическото състезание в Корея./

Светлозар Петров Петров, който дари 1000 лв. за ремонт на училищния двор.

Велико Станчев Лазаров – дари 1160 лв. за развитието на спортните дейности в училище.

Любомира  Благоева Шклифова –дари 200 лв. за участието на наши ученици в математическото състезание в Корея.

„НИКИ- ЕМ“ ЕООД  - дари канцеларски материали на стойност 44 лв.

ФИРМА VMWARE, която направи дарение във вид на труд и материали за цялостно боядисване и обновяване на дворната ограда, спортните съоражения. Фирмата дари още  2 бр. баскетболни коша с рингове; 2 бр. малки футболни вратички за първи клас;  2 комплекта маси и пейки; 12 бр. кошчета за отпадъци.

Фирма „БАУМИТ БЪЛГАРИЯ ЕООД“ гр. Елин Пелин  дари 800 кг гранопор-боя за боядисване фасадите на двете училищни сгради.

SAP LABS БЪЛГАРИЯ ООД – дари 1500 лв. за участието на наши ученици в математическото състезание в Корея.

ФИРМА НЕМЕЧЕК БЪЛГАРИЯ, която дари 1000 лв. участието на наши ученици в математическо състезание в Корея.

Издателство „Просвета“ – книги на стойност 100 лв.

Изказваме също най-сърдечна благодарност на всички родители, които се включиха с личен труд, парични средства и материали за ремонтиране, боядисване и оборудване на класни стаи и кабинети, като с това допринесоха за създаването на учебен уют и комфорт за учениците.

 Още по-ценно е, когато се включат и самите деца.

А това е обновеният малък физкултурен салон, където нашите (ваши) деца спортуват, танцуват и се забавляват. Уюта, който виждате, дължим на доброволния труд на госпожа Ирина Нешева, майка на наши ученици.

наши дарители

Contact

107. ОУ "Хан Крум" ПК 1164, гр. София
ул. Димитър Димов №13
Директор: 02 8662029
Канцелария: 02 8663168
ou107@abv.bg